ALS MENSEN ONTWIKKELEN,
GROEIT DE ORGANISATIE

 

Als je weet dat het ook anders kan

Executive coaching is gericht op ontwikkeling van jouw leiderschap. Jij bent aan zet en ik kijk vanuit systemisch perspectief met je mee. Dit betekent dat we ook kijken naar de bredere organisatiedynamiek. Samen gaan we aan de slag met het realiseren van je persoonlijke en organisatorische doelstellingen. Eigenlijk een hele logische keuze als je – net als ik – vindt dat je je altijd moet blijven ontwikkelen.

 

De insteek
Je hoeft niet tot in detail te weten wat je hebt te leren. Het is voldoende als je ziet dat er iets speelt in een team of dat je technisch goede vergaderingen hebt, maar dat iedereen daarna weer zijn eigen gang gaat. Je voelt je als leider soms een buitenstaander, verloren, je bent misschien gefrustreerd of merkt dat besluitvorming lastig is. Zonde.

Het doel

Het doel hoeft niet per definitie die geoliede machine te zijn. Maar je wilt wel ‘gewoon’ voelen dat het loopt: gemotiveerde mensen, de drive en het plezier bij jezelf. Als dat er weer is, komt de rest vanzelf óók. Dan ben je uit die negatieve spiraal, heb je weet van je diepgewortelde patronen en hoe die doorwerken in het hier en nu.

 

IK KAN JE HELPEN MET

 

  • Een passende strategie voor jouw groei en ontwikkeling
  • Versterken van je leiderschapsvaardigheden
  • Effectiever communiceren
  • Verbeteren van besluitvormingsvaardigheden
  • Kennis van en omgaan met organisatie- en teamdynamiek

RESULTAAT
‘Helderheid en je drive terug’

 

  • Je kent jezelf nog beter
  • Je weet wat er bij jou ligt, wat bij jou hoort én hoe je ermee om kan gaan
  • Je motivatie is terug én je krijgt je team in beweging

Bonus: Ik ben een loopbaanprofessional met een bedrijfskundige visie en een passie voor cijfers. Je kan het met mij dus ook hebben over human resources, employee engagement, kwaliteitsmanagement, werkprocessen, bedrijfsdoelstellingen, je begroting, orde en structuur in je werk. Dat is hoe ik me onderscheid van de gemiddelde ondernemerscoach.

Over mijn rugzak

 

Ik heb 20 jaar ervaring met ondernemers en in organisaties. En een groot gevoel voor persoonlijke en organisatieontwikkeling. Verder ben ik o.a. opgeleid op het gebied van bedrijfskunde, systemisch werk, professioneel begeleiden van organisaties, trainen op identiteitsniveau, oplossingsgericht coachen, ACT, Transactionele Analyse en Voice Dialogue. En ik mag me vertrouwenspersoon noemen. Kortom een ‘blauwe’ bedrijfskundige met de nodige soft skills.

 

Kun je wel wat support gebruiken?
Ik loop heel graag met je mee. Een afspraak is snel gemaakt. Bel of mail me vandaag nog. Mijn gegevens staan bovenaan deze site.