Vinden, houden en ontwikkelen

De juiste mensen vinden, houden en ontwikkelen: de grote uitdaging voor veel organisaties. Piek advies & ontwikkeling biedt hiervoor concrete oplossingen en ondersteuning.

Werving & Selectie
U heeft een vacature en op alle mogelijke manieren geprobeerd deze in te vullen. Toch meldt de juiste kandidaat zich niet. Hoe nu verder? Piek advies & ontwikkeling gaat actief op zoek naar de geschikte kandidaat. Pietsje Kinderman beschikt over een groot en relevant netwerk van professionals. Dit netwerk wordt door Piek advies & ontwikkeling voor u ingezet. Piek gaat daarbij heel zorgvuldig te werk. Kijkt gericht naar hoe kandidaten matchen met uw organisatie en hierin van toegevoegde waarde kunnen zijn.

Bij Piek advies & ontwikkeling bepaalt de opdrachtgever zelf waar de werving en selectie stopt. Eventueel zet Piek een pre-employement screening in om de juiste kandidaten voor te stellen op uw vacature. We doen achtergrondonderzoek naar de kandidaat. Dat betekent het checken van cv en diploma’s, opleidingen en referenties.

 

Kandidaten
Professionals op het gebied van sales, IT en techniek die op zoek zijn naar een nieuwe werkomgeving, kunnen terecht bij Piek advies & ontwikkeling. Piek is gespecialiseerd in de bemiddeling van kandidaten binnen deze vakgebieden. Er zijn regelmatig vacatures voor accountmanagers, commercieel medewerkers, PHP programmeurs, webdevelopers, informatieanalisten, technisch- en functioneel applicatiebeheerders, testers, delivery managers, architecten infrastructuur, projectmanagers en technici.

Assessment
Door het inzetten van een assessment selecteert Piek op organisatiewaarden, persoonlijkheid, leervermogen en de match met uw organisatie. Het inzetten van een werk gerelateerde persoonlijkheidsvragenlijst of een adaptieve capaciteitentest behoort tot de mogelijkheden. Assessments worden altijd in overleg met de opdrachtgever ingericht.

Opleidingsadvies
Ontwikkeling van talent is de sleutel tot succes. Aansluitend op het beleid, de doelstellingen en de strategie van uw organisatie adviseert Piek advies & ontwikkeling. Bijvoorbeeld over het opleidingsbeleid en de (individuele) opleidingsmogelijkheden van uw personeel. Daarbij ontzorgt Pietsje Kinderman u graag bij de organisatie en inkoop van de opleidingen.