Kwaliteit

Kwaliteitsmanagement wil zeggen dat een bedrijf zich bezighoudt met het optimaliseren van de kwaliteit van een product, productieproces, dienst of organisatie. Verbetering van de kwaliteit, is iets waar een organisatie op kan sturen. Hierbij staat de (interne) klant altijd centraal.

Piek advies & ontwikkeling werkt met een uniek geautomatiseerd kwaliteitsmanagementsysteem. Medewerkers krijgen (online) toegang tot alle relevante processen en documenten. Zij kunnen ook online het risicoregister bewerken. Het kwaliteitssysteem maakt de processen visueel. Dat werkt erg prettig. Alle medewerkers hebben altijd op hetzelfde moment de beschikking over de meest actuele versie van documenten en processen.

 

Voorlichting Kwaliteitsmanagementsysteem
Het is absoluut de moeite waard om u over dit unieke kwaliteitsmanagementsysteem te laten voorlichten en het met eigen ogen te zien. Het is mogelijk meerdere normeringen te integreren, zoals bijvoorbeeld de ISO 14001 en ISO 270001. Het werken met een geautomatiseerd systeem scheelt veel tijd en geld. Uit ervaring blijkt dat ook auditeurs dit systeem zeer positief waarderen.

ISO 9001-2015
ISO 9001 is de meest populaire norm voor een gecertificeerd kwaliteitsmanagementsysteem. ISO 9001:2015 is de nieuwste versie. De norm is opgebouwd volgens de High Level Structure (HLS). Daarmee is de structuur gelijk aan andere nieuwe ISO-normen. De norm bevat eisen voor een kwaliteitsmanagementsysteem waarmee u uw klanttevredenheid verhoogt. ISO 9001 wordt door interne en externe partijen (zoals certificatie-instellingen) gebruikt om te beoordelen of uw organisatie in staat is te voldoen aan eisen van klanten, wet- en regelgeving en de eigen eisen van uw organisatie.

Piek advies & ontwikkeling helpt u de norm toe te passen en voor de ISO 9001 certificering in aanmerking te komen. U bepaalt zelf de mate waarin u ondersteund wilt worden. Piek werkt graag nauw samen met uw kwaliteitsmanager.

ISO/IEC 27001
ISO/IEC 27001, onderdeel van de ISO/IEC 27000-serie, is de internationaal bekende norm voor het Information Security Management System (ISMS). Dit managementsysteem voor informatiebeveiliging geeft vrijheid om te groeien, te innoveren en om uw klantenbestand verder uit te breiden, in de wetenschap dat al uw vertrouwelijke gegevens daadwerkelijk vertrouwelijk blijven. Informatie is waardevol voor uw bedrijf. Als de informatiebeveiliging op orde is, kunt u vol vertrouwen zaken doen.

Piek advies & ontwikkeling helpt u de norm toe te passen en voor certificering in aanmerking te komen. U bepaalt zelf de mate waarin u ondersteund wilt worden. We werken graag nauw samen met uw security-officer.